Fotograaf in Lansingerland

Maak kennis met mij

Het creatieve brein en de fotograaf bij Salden aan de Muur ben ik, Mary-Anne Salden. Vrouw, moeder, vriendin.

Fotografie is voor mij begonnen als een hobby en inmiddels ben ik sinds 2009 hier zo serieus mee bezig dat ik heb besloten dit nu om te zetten naar werk. Ik heb inmiddels diverse workshops gevolgd en zal dit ook doen in de toekomst om mijn vaardigheden te blijven verbeteren. In de fotografie wereld is er continue verandering en voor mij is het dan ook belangrijk mee te gaan met de veranderingen om vernieuwend te blijven.

Fotograaf in LansingerlandFotograferen is voor mij een echte passie. Bezig zijn met de compositie, mooie belichtingen en het beste uit jou of een product naar voren halen, dat is de uitdaging. Het liefst werk ik met natuurlijk licht, omdat dit in mijn ogen gewoon het mooiste resultaat geeft.

In mijn vrije tijd speelt fotografie ook een belangrijke rol en kan ik mijn rust vaak vinden in de natuur of op een andere plek. Even weg van alle dagelijkse bezigheden en ontsnappen aan de drukte van het werk. Ook al kom ik wel eens zonder foto’s thuis, dan komt dat gewoon omdat ik zo ontzettend genoten heb van de schoonheid om me heen. Uiteraard is tijd doorbrengen met mijn partner, zoon en huisdieren ook heel belangrijk voor mij. Van die momenten kan ik dan ook intens genieten. Op zaterdag kan je mij vaak ook terugvinden als fotografe langs de lijn met, hoe kan het anders, de camera in haar hand. Ik ben namelijk ook lid van het fotografen team bij  sportvereniging BVCB in Bergschenhoek. Daar fotografeer ik het 1e elftal een aantal keer per jaar en daarnaast fotografeer ik bijna elke week bij het voetbal elftal van mijn zoon.

Ik ben een echte levensgenieter en fotografe in hart en nieren. Dit zul je merken als ik bij je langs kom en uiteraard zie je dit ook terug in mijn foto’s, dus ik zeg, neem gewoon contact met op en ontdek het zelf!

%d bloggers liken dit: