Tarieven

tarieven_collage
Fotopakketten, tarieven en overige mogelijkheden:

Zoals je wellicht al hebt gelezen, lever ik geen digitale bestanden. Bij Salden aan de Muur krijg je altijd een compleet pakket. Je kan dus gelijk de muur voorzien van een mooie, hoge kwaliteit wanddecoratie en de foto afdrukken. Digitale bestanden blijven toch vaak op je computer staan en dat is toch hartstikke zonde, vind je niet?

Als je een fotoshoot wilt boeken dan zal ik altijd eerst persoonlijk bij je langskomen, want het is wel belangrijk dat jij je prettig voelt bij mij als fotograaf. Tevens is er dan gelijk ook de mogelijkheid om eventuele extra wensen te bespreken. Aan de hand van dat gesprek zal ik ook kijken of er wellicht een aanpassing gedaan moet worden in de tarieven.

Bij ieder pakket krijg je van mij een gratis foto cadeautje. Wat dat is? Dat vertel ik lekker niet, want het moet natuurlijk wel een verrassing blijven!


Op het moment heb ik een 4-tal fotopakketten waar je uit kan kiezen:
 • Salden aan de Muur – Extra Small voor €140,00 *
  1 uur fotografie, incl. nabewerking foto’s
  5 afdrukken op fotopapier van 10 x 15 cm of 13 x 18 cm op glanzend of mat fotopapier  
 • Salden aan de Muur – Small voor €190,00 *
  1 uur fotografie, incl. nabewerking foto’s
  1 wanddecoratie van 20 x 30 cm op materiaal naar keuze **
  5 afdrukken op fotopapier van 10 x 15 cm of 13 x 18 cm op glanzend of mat fotopapier  
 • Salden aan de Muur – Medium voor €210,00 *
  1 uur fotografie, incl. nabewerking foto’s
  1 wanddecoratie van 45 x 30 cm op materiaal naar keuze **
  5 afdrukken op fotopapier van 10 x 15 cm of 13 x 18 cm op glanzend of mat fotopapier
 • Salden aan de Muur – Large voor €230,00 *
  1 uur fotografie, incl. nabewerking foto’s

  1 wanddecoratie van 60 x 40 cm op materiaal naar keuze **
  5 afdrukken op fotopapier van 10 x 15 cm of 13 x 18 cm op glanzend of mat fotopapier 

Wil je extra afdrukken op fotopapier dan zijn de kosten €10,00 per foto.


Overige mogelijkheden:

Wil je iets anders in plaats van de bovenstaande pakketten of wil je voor je bedrijf een wanddecoratie, een zakelijke portretfoto of foto’s voor je website? Geen enkel probleem!
Vraag een offerte aan of neem gewoon contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden. Alles wordt dan afgestemd op jouw specifieke wensen en ontvang je van mij een offerte op maat!

Kijk vooral ook even bij de wanddecoraties, want daar heb ik nog extra mogelijkheden staan.


De kleine lettertjes:
De gemaakte foto’s worden met zorg door mij geselecteerd en nabewerkt. Via Wetransfer stuur ik 25 tot 30 foto’s. Deze hebben een lage resolutie en zijn voorzien van mijn logo. Hieruit selecteer je 6 foto’s. Je vertelt mij welke foto gebruikt moet worden voor de wanddecoratie en op welk formaat je de overige 5 foto’s afgedrukt wilt hebben. Na het doorgeven van je keuze ontvang je de factuur. Zodra de betaling binnen is zal ik je foto’s bestellen en, op afspraak, persoonlijk komen afleveren. De foto’s die ik via Wetransfer stuur zijn niet geschikt om af te drukken. Je kan ze gebruiken voor Social Media, maar het is niet toegestaan om ze te bewerken in welke vorm dan ook!

*      Deze prijzen gelden alléén voor particulieren en zijn incl. BTW 
**    De beschikbare materialen voor de wanddecoratie zijn Alu-Dibond, Alu-Dibond (Butlerfinish), Acrylglas, Gallerieprint, Canvas en Hardschuimplaat
***   Binnen een straal van 25 km reken ik géén kilometervergoeding. Bij meer dan 25 km zal ik €0,25 cent kilometervergoeding in rekening brengen.
**** De pakketten  zijn gebaseerd op maximaal 5 personen op de foto, voor iedere persoon extra zal ik €10,00 extra in rekening brengen

Belangrijk: alle originele fotobestanden blijven eigendom van Salden aan de Muur en zijn auteursrechtelijk beschermd.
Plaats je een opdracht, dan ga je er ook mee akkoord dat de foto’s gebruikt worden op mijn website, voor advertenties en marketingdoeleinden, tenzij anders is afgesproken.

%d bloggers liken dit: